BLOG

Probabil va reamintiti ultima problema cu bateria la Apple iPhone 6S. Unii utilizatori ai acestui model de iPhone s-au plans ca, odata ce nivelul bateriei de pe telefonul lor a scazut sub 30%, telefonul s-a inchis ca si cand bateria a murit. Conectand iPhone-ul la incarcare pret de cateva secunde, acesta va porni din nou cu acelasi procentaj al bateriei, ramas inainte de inchidere.

Apple a declarat că telefoanele afectate au fost expuse prea mult la aerul ambiant în timpul procesului de fabricație, și a hotarat sa ofere un schimb gratuit al bateriei pentru anumite unitati de iPhone 6S. Utilizatorii de alte modele de iPhone, cum ar fi Apple iPhone 5s și Apple iPhone 6 au încercat reclame companiei Apple faptul ca si  dispozitivele lor se confruntă cu aceasi problema. Gigantul Apple a ramas tacut cu privire la posibilitatea de alte modele de iPhone care sufera aceasi problema la nivelul bateriei.


Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba în curând. Conform unui alt zvon din Japonia, publicat în cursul zilei de astăzi, Apple va extinde planul de înlocuire a bateriei pentru a include și modelul iphone 6. Reprezentantii companiei au declarat initial că un număr mic de telefoane au fost afectate de această problemă, dar se pare că mai mulți utilizatori decât au crezut inițial se confruntă cu această problemă. Până în prezent însă, Apple vine să confirme faptul că adăugarea dispozitivului iphone 6 în planul de înlocuire gratuită a bateriei, nu va rămâne doar la nivel declarativ.

Dacă ești însă un utilizator de iphone 6S, te poți bucura deja de înlocuirea gratuită a bateriei pentru dispozitivul tău. Apple pune la dispoziția posesorilor de iPhone 6S o pagină dedicată unde aceștia pot verifica dacă dispozitivele lor sunt eligibile pentru schimbarea gratuită a bateriei. Pentru a afla seria telefonului mergeți la Setări - General - Despre.

Dacă vă calificați pentru înlocuirea gratuită a bateriei puteți merge cu telefonul la cel mai apropiat partener Apple sau îl puteți trimite prin curier pentru a fi reparat.