BLOG

Prin intermediul acestui articol, echipa GoCase.ro va prezinta un model de husa pentru telefon unic in Romania pentru anul 2017:

Husa cu Portofel Detasabil

Husa All Inclusive 3 in 1 este confectionata din materiale premium, asigura telefonului tau un aspect calitativ iar materialul de cea mai buna calitate ofera maxima siguranta in cazul socurilor si impactului cu suprafete dure.

Husa cu telefonul poate fi utilizata atat impreuna cu portofelul, cat si separat prin intermediul magnetului. 

Portofel Compact cu Spatiu Cash si Port-Carduri

Portofelul vine cu 14 spatii pentru carduri (poza, permis de conducere, carduri, legitimatii) dar si un compartiment cu fermoar pentru cash. Astfel impreuna cu telefonul tau, vei putea avea la tine oriunde si oricand, tot ceea ce ai nevoie in masura de acte si numerar.

 

Husa cu Functie Stand

Functia stand ofera posibilitatea vizionarii de filmulete si prezentari cu telefonul asezat pe verticala, astfel reusind sa ajute utilizatorul in gestionarea activitatilor. Te vei bucura de fiecare data de o pozitie si modalitate de lucru mai practica cu ajutorul acestei functii.

Model Unisex si Calitate Premium

Husa All Inclusive este un model ideal atat pentru barbati, cat si pentru femei ce reusesc sa imbine utilul cu placutul de fiecare data. Creata dintr-un material de calitate superioara, husa cu portofel detasabil va fi intotdeauna pregatita impotriva zgarieturilor, urmelor de grasime si alte murdarii, acestea fiind foarte usor inlaturate cu ajutorul unui servetel putin umezit. De asemenea telefonul tau va avea un design unic si modern si va fi protejat impotriva tuturor daunelor.

Disponibila in 3 culori

Modelul vine disponibil in trei culori, reusind astfel sa fie pe placul tuturor genurilor si categoriilor de utilizatori in pas cu moda si ultima tehnlogie.

Pentru iPhone 6 si Galaxy S7

Disponibilitate pentru gama iPhone 6:

iPhone 6

iPhone 6S

Disponibilitate pentru gama Galaxy S7:

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Comanda ACUM Husa All Inclusive 3 in 1: CLICK AICI

Comentarii

de Mihai Patrnac

Super tare

de Huruba Radu

VREAU HUSA PT SAMSUNG S7 EDGE