BLOG

Cei de la ConceptsiPhone au realizat un nou concept pentru următoarea generație a terminalului iPhone, ce oferă utilizatorilor o viziune cel puțin îndrăzneață.

Având în vedere că terminalul iPhone ajunge anul acesta la al 10-lea model, se așteaptă ca Apple să lanseze un model special, ce va aduce în primul rând un nou design și câteva funcții foarte interesante.

iPhone 8 prezentat în imaginile de mai jos ne arată un telefon asemănător cu iPhone 7 Plus la care se adaugă câteva specificații ce reies chiar din ultimele zvonuri în această materie. Poate cea mai absurdă opțiune pe care ne-o oferă acest iPhone 8 este ecranul dublu. După cum vedeți, terminalul are un ecran atât pe fața telefonului, cât și pe spatele acestuia, afișând informații diferite în același timp.

 

Un lucru interesant însă, și poate mult mai realistic, având în vedere noul MacBook Pro cu acel Touch Bar, este butonul Home despre acest iPhone 8 care de asemenea este prezentat într-o manieră asemănătoare cu cea de pe laptop-ul celor de la Apple.

Un alt aspect dorit de utilizatori de câteva generații de iPhone deja, este ecranul care se întinde aproape pe toată suprafața din față de a telefonului. Vorbim așadar despre un iPhone cu ecran edge-to-edge ce oferă mai mult conținut pe aceleași dimensiuni, o rezoluție mai mare.