BLOG

Recent lansarea noul Samsung, a fost amânată. Potrivit unui nou raport avem de-a face cu o amânare de aproape o lună, data vehiculată inițial fiind 29 martie iar noi surse dezvăluie că Samsung Galaxy S8 va fi pus la vânzare în jurul datei de 21 aprilie

Sursele indică de asemenea că vor fi două versiuni de S8, așa cum s-a speculat și înainte. Avem de-a face cu două telefoane de mărimi diferite, care vin cu ecrane curbate. Se pare că Samsung renunță la tradiționalul ecran în favoarea celui cu margini curbate. O altă funcționalitate ce se va regăsii pe ambele telefoane, e scanner-ul de iris împreună cu un design nou ce adoptă margini aproape inexistente în partea frontala a telefonului. 

Comparativ cu precedentele S7 și S7 Edge de anul trecut, noile modele trebuie să fie la fel de mari sau puțin mai mici, în principal, oferind ecrane mai mari grației diminuării marginilor ce acopereau suficient spațiu inutil. Samsung probabil nu va mai plasa logo-ul său în partea frontala a telefonului așa cum ne-a obișnuit, deoarece spațiul dintre ecran și margine este mult prea mic atât sus cât și jos.

De asemenea, o consecință a celor specificate mai sus, cititorul de amprente a fost poziționat în partea dorsală, o premieră pentru telefonele Samsung. Vestea bună e că portul jack de 3.5mm pentru headset, nu a fost înlăturat precum majoritatea producătorilor. Aceasta se regăsește în partea de jos a telefonului.

Camera principală va fi îmbunătățită comparativ cu ceea ce regăsim pe seria Galaxy S7, aducând o calitate mai bună a imaginii și performanță crescută în condiții de luminozitate scăzută.

Samsung Galaxy S8 ar trebui să vină cu spațiu de stocare de 64GB, o cantitate dublă față de versiunea anterioară. Slotul pentru card microSD a fost păstrat. Pentru a încărca telefonul avem un USB de tip C. Asistentul AI numit Bixby despre care s-a vehiculat până acum va fi livrat împreună cu Samsung Galaxy S8, chiar dacă încă numele nu a fost confirmat.

Un accesoriu interesant pentru noile modele va fi DeX (prescurtare pentru extensia desktop) și va transforma telefonul într-un computer atunci acesta este conectat la o tastatură și un monitor. Ceva asemănător cu Microsoft Continuum. 

Comentarii

de Costel

As dori sal cumpar cind apare pe piata acest tel samnsung s8