Despre noi


Povestea noastră

Dacă ai invita întreaga echipa GoCase la o petrecere, am încăpea toți în living-ul tău. Așa e, o echipă restrânsă conduce întreaga operațiune GoCase. Mai puțini decât cei de la Google, însă reușim să facem lucrurile cum trebuie fiindcă ne place ceea ce facem, și o facem cum trebuie. Suntem vecinii tăi, o societate din cadrul Uniunii Europene care are o grămadă de clienți fericiți din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Croația și România. Maine, sperăm ca toate țările din Europa să facă parte din această listă. Nu există nici măcar un produs GoCase pe care nu l-am folosit pe telefoanele noastre. Fiecare din aceste produse au fost gândite și fabricate pe baza feedback-ului celor ca tine, iar toate modelele sunt mai bune decât cele precedente. Vă mulțumim că faceți parte din istoria noastră. Și, fiindcă ați bătut atâta cale să citiți toate informațiile despre noi – vă oferim o scurtă prezentare despre fiecare membru al echipei. 

Echipa GoCase

Andrei 
CEO & Founder

Andrei este fondatorul și CEO al GoCase. A început primul său business cu mulți ani în urmă, este pasionat de e-commerce și iubește mașinile. Este primul pe listă fiindcă inițialele numelui său sunt AA, iar prezentarea membrilor se realizează în ordine alfabetică, nu fiindcă el este CEO-ul. ( însuși el a stabilit această regulă! )

Andrei A.
VP of Business Development

Andrei s-a alăturat echipei în 2017. Fiindcă este isteț și acordă multă atenție detaliilor, a devenit supervisor în mai muțin de o lună. Apropo, este foarte serios. Legenda spune că nu zâmbește niciodată iar poza sa a fost modificată în Photoshop!

Andrei V.
Manager of Operations

Visul ambițios al lui Andrei este ca într-o zi să coordoneze activitatea din viitoarele noastre depozite pline de huse și gadgeturi! GoCase este viața sa. Uneori doarme la birou, dar pssst! Nu spune nimănui!

Adrian
Picker

Înainte de a se alătura echipei noastre, Adrian a obișnuit să lucreze pentru o companie de accesorii tradiționale. Acum, iubește ceea ce face și nu vrea să mai plece niciodată. Apropo, el pregătește coletul tău. Dacă ai primit produsul greșit, el este de vină!Amalia
Marketing Expert

Amalia este geniul nostru în marketing. Dacă ai văzut o reclama GoCase, e datorită ei. De fapt, mulțumită ei probabil ai ajuns pe pagina noastră!

Brigitta
Customer Support Specialist - Ungaria

Brigi este specialistul în relații cu clienții maghiari. Are un talent înnăscut pentru rezolvarea problemelor. Este un team leader grozav și a părăsit mediul corporatist pentru a lucra într-o atmosfera relaxantă marca GoCase. Se bucură de viață, face yoga și cântă. Cât de cool poate să fie!?

Corina
Finance & Organizing Stuff

Corina este cea mai organizată membră a echipei. Numai datorită ei totul nu este un haos. Odată, și-a luat concediu timp de o săptămână. Când a revenit, totul a fost un dezastru! Până și biroul a fost mutat cu două etaje mai jos.

Dominik
Relations & Growth

Având porecla Dominik Musk datorită aspirațiilor sale. S-a alăturat echipei pe o perioadă temporară, ca specialist în relații cu clienții...și nu a mai plecat. Este student la DTU Copenhaga și plănuiește să schimbe lumea.Julia
Data Manager

Julia este cel mai chill membru al echipei. Este mereu ocupată cu ceva anume și iubește unicornii!

Petruț
Data Manager

Cu toate că nu este cel mai tânăr, putem spune că este bebelușul echipei noastre! Întotdeuna face glume pe seama cuiva sau a ceva anume. Este grozav în Photoshop – în special la design-ul unor caricaturi a colegilor.

Valentin
Business Development Manager, Narnia

Prea leneș pentru a se da jos din pat și a merge la birou. Spune că “drumul de acasă la birou este o risipă de timp”. Datoria sa este de a clădi o echipă excepțională și de a extinde GoCase la nivel internațional. Apropo, mereu călătorește așa că nu știm exact unde este momentan. Dacă îl vezi, să ne spui!

Chiar tu
Membrul Cool

Cu siguranță această secțiune este dedicată ție! GoCase este mereu în căutarea unor persoane deosebite care ne pot ajuta să progresăm. Dacă ești interesat și dorești să te alături echipei noastre, trimite-ne un e-mail la hello@gocase.eu și spune-ne cum poți contribui la dezvoltarea companiei.


Chiar ai citit toate informațiile despre noi? Serios!? Wow! Atunci primești 30% discount la următoarea ta comandă!
Folosește codul: YOUGUYSARECOOL pe pagina de finalizare a comenzii. ;)