Transport

Conform contractului cu serviciile de curierat, fiecare colect va fi livrat la adresa de expediere în termen de 2 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii*1. Cu toate acestea, din experiență, putem spune că livrarea durează, de regulă, 2-3 zile lucrătoare. Rareori, livrarea durează mai mult de 5 zile.

În perioadele de vârf pentru cumpărături și în perioadele de reduceri (Crăciun, Black Friday etc), livrarea comenzilor poate dura mai mult.

Livrarea este gratuită indiferent de mărimea sau greutatea coletului.

Expediem coletele prin:

Toate coletele expediate prin GLS sunt însoțite de un număr de urmărire, iar coletele expediate prin poștă pot avea un număr de urmărire, însă contra cost. 

Puteți selecta modalitatea de livrare dorită pe pagina de finalizare a comenzii.

*1 valabil pentru comenzile plasate înainte de ora 14:00 UTC +1 ( fus orar Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia și Croația ). Toate comenzile plasate după ora 14:00 sunt expediate următoarea zi lucrătoare.

 

Retur

Dacă nu îți place produsul primit (din orice motiv anume) sau ai primit un produs greșit ( să fim sinceri, suntem și noi oameni aici la GoCase și uneori comitem greșeli :) ) ai la dispoziție 14 zile să îl returnezi, în starea în care a fost primit. (să nu fie folosit)*2

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un email*3 la hello@gocase.ro, iar noi vom trimite un curier pentru a-l prelua (te rugăm să nu trimiți coletul prin poștă sau curier fără a ne informa în prealabil) Noi îți vom trimite un alt produs sau îți restituim contravaloarea acestuia. Suportăm și costurile returului!

Dacă produsul primit este deteriorat sau defect (uneori, produsele sunt deterioare în timpul transportului sau prezintă defecte din producție) trebuie să ne trimiți un email*3 la hello@gocase.ro, care va conține numarul comenzii și o poza a produsului deteriorat. În schimb, noi îți trimitem un alt produs nou, identic sau alt model, dacă dorești.

Restituirea contravalorii produselor se realizează prin:

NU restituim banii prin poștă, Western Union sau prin intermediul oricăror altor servicii.

Te rugăm să ne înștiințezi prin email cu privire la intenția de retur. Contravaloarea produselor va fi restituită în termen de cel mult 14 zile de la data înștiințării. Dacă nu am fost înștințați cu privire la intenția de retur, contravaloarea produselor va fi restituită în termen de 14 zile de la data preluării produselor restituite.

Te rugăm să păstrezi dovada de expediere a coletului până la finalizarea procesului, care, de regulă, este momentul rambursării banilor.

Această politică de returnare este aplicabilă produselor achiziționate de pe www.gocase.ro

Dacă te gândești să returnezi produsul, NU ÎL FOLOSI! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decize cu privire la anularea comenzii și rambursarea contravalorii produsului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul dacă apreciem că produsul a fost folosit.

*2 în eventualitatea în care produsele returnate sunt zgâriate, sunt lipsite de foliile de protecție sau au sigiliile rupte, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor. Produsele sunt mereu expediate în starea lor autentică, fără a fi deteriorate sau utilizate.
*3 vă rugăm să includeți numărul comenzii în titlul emailului, pentru a procesa solicitarea cu celeritate. Puteți să găsiți numărul comenzii pe factura fiscală sau email-ul de confirmare primit.
*4 pentru produsele mai scumpe ce pot fi reparate, putem solicita returnarea produsului