Termeni și condiții

 

Site-ul web www.gocase.eu (și sub domeniile sale) este proprietatea SC ASU Trading SRL.

Utilizarea site-ului www.gocase.ro (pentru a vizita și a plasa comenzi) implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, în baza contractului încheiat între utilizator, denumit în continuare client sau utilizator, pe de o parte, și S.C. ASU Trading S.R.L, denumită în continuare GoCase, pe de altă parte. Recomandăm citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Utilizarea site-ul web www.gocase.ro în vederea achiziționării oricăror produse, implică, în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. Acceptarea împlică folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de S.C. ASU Trading S.R.L.

 

 1. Informații generale despre produse și prețuri:

1.1 Imaginile publicate pe website corespund realității, însă, uneori, nuanțele culorilor produselor pot să fie ușor diferite, în funcție de dispozitivul folosit sau setările monitorului utilizatorului.

1.2 GoCase va face demersurile necesare să actualizeze datele cu privire la valabilitatea stocului, expedierea și durata transportului. Aceste informații sunt transmise către utilizator prin e-mail sau telefon.

1.3 Produsele, imaginile digitale, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate fără notificare prealabilă.

1.4 Produsele achiziționate prin intermediul www.gocase.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului. La expediere, acestea sunt însoțite de factură fiscală în format fizic sau electronic. Chitanța de la curier sau extrasul de cont constituie dovada plății.

 

 1. Politica de confidențialitate

www.gocase.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității utilizatorilor.

2.1 GoCase ia măsurile necesare pentru garantarea securității și a confidențialității datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații sunt folosite numai de către GoCase, cu acordul prealabil al utilizatorului, în scopul expedierii comenzilor și a informării cu privire la diverse oferte și promoții.

2.2 Furnizarea datelor personale către un comerciant nu implică obligativitate din partea utilizatorului. Acesta poate să refuze furnizarea datelor în orice circumstanțe și pot solicita stergerea datelor respective din baza de date. Orice solicitare în vederea ștergerii ori a refuzului de a furniza datele poate fi transmisă prin e-mail la adresa hello@gocase.ro

 

 1. Copyright

3.1 Întregul conținut ( text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe sau orice alte date ) este proprietatea S.C. ASU Trading S.R.L, a asociatului unic/asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorului, fiind protejat de către directivele Uniunii Europene și Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

3.2 Graficile, emblema, imaginile, antentul și texturile prezente pe paginile aferente domeniului www.gocase.eu și a subdomeniilor, nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu proprietatea S.C. ASU Trading S.R.L, într-o manieră care să cauzeze confuzie ori să discretieze website-ul www.gocase.eu, subdomeniile sale sau S.C. ASU Trading S.R.L. Dreptul de a face uz de conținutul sus-menționat poate fi acordat numai cu consințământul scris al S.C. ASU Trading S.R.L.

3.3 The graphics, logos, images, headers and text present on the pages of www.gocase.eu are not to be used on products or services that are not owned by SC ASU Trading SRL in such a way as to cause confusion or impact the reputation of www.gocase.eu and/or SC ASU Trading SRL. The right to use these graphics, logos, images, headers and text etc. can only be granted via written consent of SC ASU Trading SRL.

 

 1. Utilizarea site-ului

4.1 Accesarea, vizitarea, folosirea sau achiziționarea produselor și a serviciilor prezentate pe acest site constituie acceptarea acestor termeni și condiții.

4.2 Înregistrarea unui cont pe site constituie acordul utilizatorului de a recepționa mesaje telefonice sau electronice în legătura cu produsele și ofertele GoCase. Utilizatorul poate să anuleze acest aspect prin telefon sau email.

 

 1. Accesul la site

S.C. ASU Trading S.R.L permite accesul nelimitat pe site-ul web www.gocase.eu, în scop personal, însă nu conferă utilizatorului dreptul de a descărca, modifica sau de a reproduce total sau parțial site-ul web, fără consințământul scris al S.C. ASU Trading S.R.L.

 

 1. Îndreptarea informațiilor eronate

6.1 GoCase își rezervă dreptul de a îndrepta eventualele omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără înștiințarea prealabilă a utilizatorului.

6.2 GoCase nu își asumă răspunderea pentru situațiile ivite din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

6.3 GoCase nu își asumă răspunderea pentru pierderea datelor cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau email-urile expediate de GoCase nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare, însă va face toate demersurile necesare pentru prevenirea și combaterea acestora.

6.4 GoCase își rezervă dreptul de a anula comenzile, fără notificare prealabilă, în cazul în care intervin asemenea erori sau greșeli.

 

 1. Dispute și conflicte. Litigii. Cadru legal

7.1 Orice tentativă frauduloasă de a accesa în mod neautorizat site-ul www.gocase.eu constituie obiect al sesizării organelor competente. Prin folosirea (vizualizare/achiziționare produse) site-ului, utilizatorul este de acord cu aplicabilitatea legilor Uniunii Europene în cazul unor dispute sau litigii ivite între utilizator și S.C. ASU Trading S.R.L.

7.2 În eventualitatea constatării unui defect al produsului, în urma achiziționării acestuia, utilizatorul poate solicita repararea sau înlocuirea produsului defect. Este necesar ca utilizatorul să prezinte produsul unui reprezentant al S.C. ASU Trading S.R.L în vederea confirmării defectului reclamat.

7.3 Orice dispută, neînțelegere sau litigiu ivit între client și S.C. ASU Trading S.R.L, se va soluționa, în primă fază, pe cale amiabilă.

7.4 Scopul nostru este de a satisface mereu clienții. Așadar, solicităm acestora să ne contacteze prin email sau telefon dacă preîntâmpină probleme cu privire la comenzi.

 

 1. Modificări

8.1 S.C. ASU Trading S.R.L. își rezervă dreptul de a efectua modificări totale sau parțiale cu privire la conținutul site-ului www.gocase.eu, inclusiv cu privire la termenii și condițiile de utilizare, fără notificarea prealabilă a utilizatorului în acest sens.

8.2 Utilizatorul are obligația de a verifica, în mod regulat, termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu modificările ori eventualele modificări aduse acestora, va înceta utilizarea site-ului. Continuarea utilizării site-ului constituie acceptarea modificărilor efectuate.

 

 1. Politica de returnare

9.1 Produsul care nu satisface cerințele clientului (din orice motiv anume) sau primirea unui produs gresit ( să fim sinceri, suntem și noi oameni aici la GoCase și uneori comitem greșeli J ) poate fi returnat în termen de 14 zile, în starea în care a fost primit. *1

Este necesar ca utilizatorul să ne transmită un email*2 la adresa valabilă pe pagina principală a site-ului, iar GoCase va trimite un curier pentru a-l colecta. 3. Vă rugăm să nu trimiteți coletul prin poștă sau curier fără a ne informa în prealabil. Noi îți vom trimite un alt produs sau îți restituim contravaloarea acestuia. Suportăm și costurile returului!

9.2 Dacă produsul primit este deteriorat defect (uneori, produsele sunt deterioare în timpul transportului sau prezintă defecte din producție), este necesar ca utilizatorul să ne trimită un email*4  cu o poza a produsului deteriorat și noi îți trimitem un alt produs nou, identic sau alt model.*5.

9.3 Restituirea contravalorii produselor se realizează prin:

NU restituim banii prin poștă, Western Union sau prin intermediul oricăror altor servicii.

Te rugăm să ne înștiințezi prin email cu privire la intenția de retur. Contravaloarea produselor va fi restituită în termen de cel mult 14 zile de la data înștiințării. Dacă nu am fost înștințați cu privire la intenția de retur, contravaloarea produselor va fi restituită în termen de 14 zile de la data preluării produselor restituite.

Te rugăm să păstrezi dovada de expediere a coletului până la finalizarea procesului, care, de regulă, este momentul rambursării banilor.

9.4 Această politică de returnare este aplicabilă produselor achiziționate de pe ww.gocase.ro

Dacă te gândești să returnezi produsul, NU ÎL FOLOSI! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decize cu privire la anularea comenzii și rambursarea contravalorii produsului. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul dacă apreciem că produsul a fost folosit.

 • *1 În eventualitatea în care produsele returnate sunt zgâriate, sunt lipsite de foliile de protecție sau au sigiliile rupte, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor. Produsele sunt mereu expediate în starea lor autentică, fără a fi deteriorate sau utilizate.
 • *2 Vă rugăm să includeți numărul comenzii în titlul emailului, pentru a procesa solicitarea cu celeritate. Puteți să găsiți numărul comenzii pe factura fiscală sau email-ul de confirmare primit.
 • *3 Numai dacă comanda a fost livrată prin curier. Dacă ai primit coletul prin poștă, trebuie returnat prin poștă.
 • *4 Pentru produsele mai scumpe ce pot fi reparate, putem solicita returnarea produsului

 

 1. Abonarea și dezabonarea de la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul nostru este gratuită și voluntară, si implică acceptarea următorilor termeni de utilizare:

10.1 Utilizatorul se poate dezabona oricând, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele transmise respectă Legea comerțului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este stipulat în legislația națională și internațională.

10.2 GoCase face tot posibilul în a se asigura că experiența de cumpărare este unică și pe placul fiecărui client!

 

 1. Politică remarketing

11.1 În paginile site-ului www.gocase.eu (și subdomeniile sale), prin intermediul unor etichete pentru pentru remarketing și coduri de conversie de la Google AdWords, Facebook și alți furnizori de asemenea servicii, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer). Etichetele pentru remarketing Google și Facebook colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelelor Google Display, Google Search și Facebook Network.

11.2 Când utilizatorul vizitează o pagina a website-ului care conține o etichetă pentru remarketing, cookie-ul browser-ului pe care acesta îl folosește este adăugat la o listă, în scop de remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

11.3 Google, Facebook și alți asemenea furnizori folosec cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelelor, pentru utilizatorii care au vizualizat pagina www.gocase.eu (și subdomeniile sale).

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

 

 1. Livrarea, plata & garanțiile

12.1 Conform contractului cu serviciile de curierat, fiecare colect va fi livrat la adresa de expediere în termen de 2-7 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii. Cu toate acestea, livrarea durează, de regulă, 2-5 zile lucrătoare, în funcție de locația sau modalitatea de livrare. Rareori, livrarea durează mai mult de 7 zile.

În perioadele de vârf pentru cumpărături și în perioadele de reduceri (Crăciun, Black Friday etc), livrarea comenzilor poate dura mai mult.

Livrarea este gratuită indiferent de mărimea sau greutatea coletului.

GoCase expediază coletele prin GLS, în România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia și Croația, respectiv prin Poșta Română către celelalte state membre ale Uniunii Europene.

Toate coletele expediate prin GLS sunt însoțite de un număr de urmărire, iar coletele expediate prin poștă pot avea un număr de urmărire, însă contra cost. Urmărim ca pe viitor să ne extindem serviciile și către alte state.

Puteți selecta modalitatea de livrare dorită pe pagina de finalizare a comenzii.

 

12.2  www.gocase.eu și subdomeniile sunt administrate de către:

S.C ASU TRADING S.R.L

Strada Hagigadar, nr. 40

Bulai, Moara

Suceava, Romania

Cod poștal: 737210

CIF: RO35233858

Nr. înregistrare Registrul Comerțului: J33 / 1036/2015

 

12.3 Toate coletele sunt expediate de la depozitul nostru:

Str. Mărășești, nr. 18, Suceava, SV, România, cod poștal 720181

 

12.4 La efectuarea plăților cu cardul, suma corespunzătoare va fi dedusă numai dacă bunurile au fost expediate.

 

12.5 Toate produsele achiziționate online beneficiază de o garanție de 24 de luni.

 

Chiar ai citit termenii și condițiile de utilizare? Serios!? Wow! Atunci beneficiezi de un discount de 35% la următoarea comandă. Folosește acest cod la finalizarea comenzii: IREADTHETERMS